Op het gebied van service, maken wij het verschil.

Het leveren en monteren van hekwerk vraagt meer dan alleen een goed product. Het gaat om een uitgebreid traject waarbij de wensen van de klant centraal staan. En die wensen zijn vaak net zo divers als onze klanten zelf. Daarom besteden we bij onze dienstverlening veel aandacht aan service-elementen en een persoonlijke aanpak. Zo krijgt elk type klant de aandacht en de service die hij nodig heeft. Van razendsnelle levering en maatwerk tot perfecte montage.

Montage door
ervaren vakmensen

Wil je jouw hekwerk vakkundig geplaatst hebben? Dan ben je bij Lesta aan het juiste adres! Onze eigen montagedienst zorgt ervoor dat jouw hekwerk perfect geplaatst wordt. Van een mooi en stevig tuinhek tot honderden meters aan zakelijk hekwerk. Onze ervaren monteurs zorgen altijd voor een perfect resultaat. Van de voorbereiding tot aan de laatste schroef.

Snelle levering
of direct afhalen

Lesta Hekwerk heeft al het gangbare hekwerk en de bijpassende poorten op voorraad. Ideaal als je snel aan de slag wilt, de materialen zijn direct op te halen! Om er zeker van te zijn dat er voldoende voorraad aanwezig is, raden we om eerste even te bellen. Wij kunnen het hekwerk dan controleren en voor je klaarzetten. Zelf niet in de gelegenheid om het hekwerk op te halen? Geen probleem. Wij leveren ons hekwerk snel en door heel Nederland.

Snel hekwerk
vandaag afhalen?

Bel 071-3311863 voor
de mogelijkheden.

Vraag online
een offerte aan.

Binnen 24 uur heeft u
inzicht in de prijs.

Ontdek onze
24-uurs schadeservice

Je kunt bij het afsluiten van een servicecontract kiezen voor onze 24-uurs schadeservice. Onze eigen servicedienst is dan snel ter plaatse om de schade te verhelpen. Wij inventariseren het probleem, overleggen over de oplossingen en ondernemen direct actie. Zo is uw schade binnen no-time hersteld!

Onderhoud verlengt
de levensduur

Om ervoor te zorgen dat jouw hekwerk lang meegaat, is periodiek onderhoud een vereiste. Sluit daarom een onderhoudscontract af bij de aankoop van het hekwerk. Wij komen dan periodiek bij je langs om het hekwerk te controleren, kleine reparaties uit te voeren en het hekwerk op de juiste manier te behandelen. Zo blijft jouw hekwerk goed beschermd tegen omgevingsfactoren en heb je er langer plezier van.

Download ons GRATIS Inspiratie Magazine

Vol met inspiratie voor jouw hekwerk én handige informatie over onze service.