Spijlenhekwerk

Offerte aanvragen

Ons spijlenhekwerk is een van de sterkste terreinafscheidingen. Dit komt door de spijldikte van 20mm en het hart op hart van ongeveer 0.15 meter. Een zeer solide oplossing om uw huis en terrein te beveiligen, zeker met de optie van een doorgestoken spijl of puntenkam. Dit is mogelijk op iedere gewenste hoogte.

Mogelijkheden Technische informatie Benodigheden

Ons spijlenhekwerk heeft een chique, industriële uitstraling. Het is hekwerk dat veel gebruikt wordt rondom bedrijventerreinen, vanwege de stevigheid, veiligheid en duurzaamheid. Een overklim-beveiliging voor extra veiligheid is uiteraard mogelijk. Ook een doorgestoken spijl zorgt voor extra veiligheid, maar in een sierlijkere vorm.

Tuinomheining

De robuustheid van het hekwerk zorgt ook voor een goede en stevige omheining van uw tuin. Het ziet er strak en sierlijk uit. Afhankelijk van de hoogte kunt u kiezen voor een schuin doorgestoken spijl voor extra beveiliging tegen overklimmen. Zo heeft u een sierlijkere uitstraling van uw hekwerk.

Bedrijventerreinen

Ons spijlenhekwerk heeft een chique, industriële uitstraling. Het is hekwerk dat veel gebruikt wordt rondom bedrijventerreinen, vanwege de stevigheid, veiligheid en duurzaamheid. Een overklim-beveiliging voor extra veiligheid is uiteraard mogelijk. Afhankelijk van de hoogte kunt u kiezen voor een schuin doorgestoken spijl voor extra beveiliging tegen overklimmen.

Montage van het hekwerk in de grond

Verschillende grondsoorten zorgen voor verschillende montagebehoeftes. Als het hekwerk naast de waterkant wordt geplaatst, gebruiken wij vaak schetsplaten om de stevigheid van het hekwerk te garanderen.

Het is ook mogelijk om de palen in beton te storten voor extra stevigheid, normale grond. Twijfels over de juiste montagemethode? Neem contact met ons op!

Kleur:          Verzinkt, RAL6009 groen of RAL9005 zwart. Andere kleur op aanvraag mogelijk
Spijldikte:   20 mm
Kokerpaal:  60 mm
Hoogte:       vanaf 80 cm
Afwerking:   Met gladde bovenligger, doorgestoken spijl of puntenkam mogelijk

Stalen palen

U kunt de palen, aansluitend op het hekwerk, verzinkt of verzinkt met een poedercoating bestellen. Ze hebben een kokermaat van 60mm en worden ongeveer 80 cm in ongeroerde grond geslagen. De paal is voorzien van een zwarte plastic dop of een bijpassende puntdraadkop.
Onze hoek- en eindpalen hebben dezelfde afmetingen, maar worden met speciale beugels.

Bevestigingsmaterialen

Al ons hekwerk wordt geleverd met voldoende montagebeugels, schroeven en bouten. Mocht u onverhoopt materiaal tekort hebben, dan lossen wij dit binnen 48 uur voor u op.

Download ons GRATIS Inspiratie Magazine

Voor meer ideeën en inspiratie voor uw hekwerk.

Download magazine

Vraag online een offerte aan

Binnen 24 uur heeft u inzicht in de prijs.

Offerte aanvragen

Daarom kiest u voor Lesta Hekwerk:

Een écht
familiebedrijf
Persoonlijke aandacht
& advies op maat
Direct afhalen
en snelle levering
Altijd een
eerlijke prijs
Eigen monteurs en
24-uurs reparatiedienst