Schuifpoorten

Offerte aanvragen

Een schuifpoort is de meest solide en bedrijfszekere afsluiting van uw terrein. Met een robuuste onderbalk, een opzet paneel dat kan variëren van en spijlen tot dubbelstaafmat vulling, de schuifpoort sluit het terrein perfect af. Aanpassing van het wegdek is niet nodig, hij schuift er in de regel overheen.

Doordat wij momenteel op diverse plaatsen goede poorten aan het vervangen zijn voor elektrisch bediende schuifpoorten kan het zinvol zijn om te kijken naar een goede occasion.

Mogelijkheden Benodigheden

Voor de stevigheid van de poort moet deze een fundering hebben. Het is zowel mogelijk om deze zelf te maken als dit aan ons uit te besteden!

Daarbij is het uiteraard mogelijk om zelf de schuifrichting van de poort te bepalen. Mocht u aan de uitschuifkant onvoldoende ruimte hebben, kunt u ook kijken naar een dubbele schuifpoort of naar de mogelijkheden van de Stargate. Dit is een poort die verticaal opent tot 20 meter en daardoor een minimale ruimte nodig heeft.

Wij hebben altijd een aantal van deze stalen vrijdragende poorten op voorraad. Samen met de prefab funderingen is een snelle montage mogelijk. Ook hebben wij regelmatig gebruikte schuifpoorten in ons bezit.

Voor advisering kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers!

Elektrische aandrijving

Een schuifpoort is te monteren met een elektrische aandrijving. Zo hoeft u de auto niet uit om uw terrein op te rijden. Deze optie heeft verschillende toepassingen, laat u door onze medewerkers informeren!

Dubbelstaafsvulling

Onze dubbelstaafsvulling schuifpoort wordt gebruikt voor gaas, enkelstaafs- en dubbelstaafshekwerk. Vanwege de rastervorming komt dit mooi overeen met de uitstraling van het hekwerk.

Spijlenvulling

Ook een schuifhek met spijlenvulling is mogelijk. Als extra optie kunt u hier kiezen voor een doorgestoken spijl of een puntenkam aan de bovenkant van het hekwerk. Bij een lager hekwerk is een gladde bovenligger een mogelijkheid.

Download ons GRATIS Inspiratie Magazine

Voor meer ideeën en inspiratie voor uw hekwerk.

Download magazine

Vraag online een offerte aan

Binnen 24 uur heeft u inzicht in de prijs.

Offerte aanvragen

Daarom kiest u voor Lesta Hekwerk:

Een écht
familiebedrijf
Persoonlijke aandacht
& advies op maat
Direct afhalen
en snelle levering
Altijd een
eerlijke prijs
Eigen monteurs en
24-uurs reparatiedienst