Gaashekwerk

Offerte aanvragen

Ons gaashekwerk is door zijn brede toepasbaarheid en lage kosten één van de meest verkochte hekwerken. Zeker als u een hekwerk zoekt voor een groot aantal meters, komt ons gaashekwerk zeer voordelig uit de bus. Ons gaashekwerk wordt standaard geleverd met een bovenbuis.

Naast de reguliere toepassing voor ons gaashekwerk wordt het ook veel gebruikt voor de omheining voor pluimvee. Tegen het graven van uw pluimvee kan het hekwerk ingegraven worden, zodat zij niet gemakkelijk onder het hekwerk door kunnen.

Mogelijkheden Technische informatie Benodigheden

Grasvelden

Ons gaashekwerk is een doeltreffende, goedkope oplossing voor uw grasveld. Eventueel is dit uit te breiden met prikkeldraad en schokdraad, voor extra beveiliging.

Kippen- of konijnenren

Ons gaashekwerk is sterk genoeg om uw kippen of konijnen in een veilige ruimte te houden. Zo kunnen zij zich in uw tuin of op uw terrein bevinden zonder ontsnappingsgevaar. Tegen een meerprijs is het hekwerk ook in te graven, zodat zij niet onder het hekwerk door kunnen graven.

Bouwterrein

Als er langere tijd een bouwterrein afgeschermd moet worden, kan het prettig zijn om dit terrein te omheinen met vast hekwerk. Vanwege de lage prijs en de optie tot puntdraad boven het hekwerk, kan dit een zeer interessante mogelijkheid zijn voor de omheining.

Kleur:    Verzinkt, RAL6009 (groen), RAL9005 (zwart)
Hoogte: Tussen 100 cm en 200 cm

Stalen palen

U kunt de palen, aansluitend op het hekwerk, verzinkt of verzinkt met een poedercoating bestellen. Ze hebben een diameter van 60mm en worden ongeveer 80 cm in ongeroerde grond geslagen. De paal is voorzien van een zwarte plastic dop of een bijpassende puntdraadkop. Onze hoek- en eindpalen hebben dezelfde afmetingen, maar worden met speciale beugels.

Bovenbuis

U kunt bij ons hekwerk kiezen voor een bovenbuis. Dit is vooral bij laag hekwerk een gewenste optie, omdat dit een mooiere en stevigere afwerking geeft.

Puntdraadkoppen

Op ons hekwerk is het mogelijk om rechte of schuine puntdraadkoppen te bevestigen. Deze hebben twee of drie puntdraden en zorgen voor extra veiligheid van uw hekwerk.

Bevestigingsmaterialen

Al ons hekwerk wordt geleverd met voldoende montagebeugels, schroeven en bouten. Mocht u onverhoopt materiaal tekort hebben, dan lossen wij dit binnen 48 uur voor u op.

Download ons GRATIS Inspiratie Magazine

Voor meer ideeën en inspiratie voor uw hekwerk.

Download magazine

Vraag online een offerte aan

Binnen 24 uur heeft u inzicht in de prijs.

Offerte aanvragen

Daarom kiest u voor Lesta Hekwerk:

Een écht
familiebedrijf
Persoonlijke aandacht
& advies op maat
Direct afhalen
en snelle levering
Altijd een
eerlijke prijs
Eigen monteurs en
24-uurs reparatiedienst