Dubbelstaafs

Offerte aanvragen

Een dubbelstaafmat is extra stevig door het aanbrengen van twee horizontale draden van 6 of 8 millimeter dik. Hierdoor geeft het dubbelstaafmat hekwerk een zeer hoge weerstand tegen inbraak of vandalisme. Ons dubbelstaafshekwerk wordt veel gebruikt bij sportvelden, waarbij het hekwerk geplaatst wordt met een bovenbuis om zo het hekwerk te verstevigen.

Vanwege de kindveiligheid door de smalle mazen in het hekwerk wordt ons dubbelstaafshekwerk ook veel gebruikt bij kinderdagverblijven. In combinatie met een kidlock, een slot met kinderbeveiliging, is dit een solide omheining waarbij de veiligheid van uw kind voorop staat!

Mogelijkheden Technische informatie Benodigheden

Tuin

Ons hekwerk gemaakt van dubbelstaafsmat geeft een solide beveiliging van uw tuin, maar met een nette uitstraling. Het is mogelijk om klimop door het hekwerk te laten groeien, waarbij dit voor privacy zorgt, maar uw hekwerk ook een natuurlijke uitstraling heeft.

Sport- en speelvelden

Om voor kinderen een veilige, stevige omheining te maken is ons dubbelstaafshekwerk ideaal. Het kan goed tegen een stootje, maar is lastig om overheen te klimmen. Een leunbuis, welke als optie toe te voegen is, zorgt ervoor dat er op het hekwerk wel makkelijk te leunen is, bijvoorbeeld voor bezoekers van een voetbalwedstrijd.

Kinderdagverblijven

Door de smalle mazen zorgt dit dubbelstaafmat hekwerk ervoor dat kinderen er niet over kunnen klimmen. Gecombineerd met een kinderslot is dit een prachtig stevig hekwerk om uw kinderen veilig te houden!

Montage van het dubbelstaafmat hekwerk in de grond

Verschillende grondsoorten zorgen voor verschillende montagebehoeftes. Als het hekwerk naast de waterkant wordt geplaatst, gebruiken wij vaak schetsplaten om de stevigheid van het dubbelstaaf mat hekwerk te garanderen. Ook verlengde palen zorgen voor extra stevigheid, waarbij uw dubbelstaafmat hekwerk nog meer grip heeft in de grond.

Het is ook mogelijk om de palen in beton te storten voor extra stevigheid, normale grond. Twijfels over de juiste montagemethode? Neem contact met ons op!

Breedte matten:  2.50 meter
Draaddikte:         6/5/6 millimeter of 8/6/8 millimeter
Diameter palen: 60 millimeter
Kleuren:               Verzinkt, RAL 6009 (groen), RAL9005 (zwart) of RAL7016 (antraciet)
Hoogte:                van 20 cm tot 240 cm

Stalen palen

U heeft de mogelijkheid te kiezen tussen verzinkte of verzinkte en gecoate palen. Bij het monteren worden deze circa 80 cm in ongeroerde grond geslagen. Dit zorgt voor een goede stevigheid van uw dubbelstaafmat hekwerk. Uiteraard wordt de paal voorzien van een passende dop of puntdraad kop.

Bovenbuis

U kunt bij ons dubbelstaafmat hekwerk kiezen voor een bovenbuis. Dit is vooral bij laag hekwerk een gewenste optie, omdat dit een mooiere en stevigere afwerking geeft.

Puntdraadknoppen

Op ons dubbelstaafmat hekwerk is het mogelijk om rechte of schuine puntdraadkoppen te bevestigen. Deze hebben twee of drie puntdraden en zorgen voor extra veiligheid van uw hekwerk.

Bevestigingsmaterialen

Al ons dubbelstaafmat hekwerk wordt geleverd met voldoende montagebeugels, schroeven en bouten. Mocht u onverhoopt materiaal tekort hebben, dan lossen wij dit binnen 48 uur voor u op.

Download ons GRATIS Inspiratie Magazine

Voor meer ideeën en inspiratie voor uw hekwerk.

Download magazine

Vraag online een offerte aan

Binnen 24 uur heeft u inzicht in de prijs.

Offerte aanvragen

Daarom kiest u voor Lesta Hekwerk:

Een écht
familiebedrijf
Persoonlijke aandacht
& advies op maat
Direct afhalen
en snelle levering
Altijd een
eerlijke prijs
Eigen monteurs en
24-uurs reparatiedienst