Hekinspiratie

Enkelstaafs

Offerte aanvragen

Ons PANI hekwerk, oftewel enkelstaafs hekwerk, is een van onze meest gebruikte hekwerken op de particuliere markt. Het hekwerk is onderhoudsarm, stevig, gaat lang mee en is makkelijk te monteren. Daarom is het een goed en simpel systeem om uw perceel te omheinen. Voor de omheining van uw tuin is ons enkelstaafs hekwerk de ideale oplossing. Het is stevig, makkelijk te plaatsen en prijstechnisch vaak een goedkope oplossing.

Mogelijkheden Technische informatie Benodigheden

Vanwege de niet te brede mazen is dit een goed hekwerk om klimop doorheen te laten groeien. Zo heeft u een stevige omheining met een natuurlijke uitstraling. Wel raden we u aan extra versteviging te gebruiken zodat u langer van uw hekwerk kunt genieten. 

Dierenweides

Maar wist u dat wij het PANI hekwerk ook aanraden voor de omheining van dierenweides voor bijvoorbeeld kippen, ganzen etc.? Omdat dit steviger hekwerk dan ons reguliere gaashekwerk is, heeft u een prachtige en solide omheining voor uw dierenweide voor bijvoorbeeld schapen en geiten.

Hiernaast gebruiken wij het enkelstaafs hekwerk voor onze op maat gemaakte hondenkennels, kippenhokken en kattenkooien. U kunt zelf de hoogte van de afrastering kiezen, en deze is af te maken met een bijpassende poort. Indien nodig kan hier ook een net boven het hekwerk geplaatst worden. Een veilige buitenplaats voor uw huisdier? Wij regelen het voor u!

Montage van het hekwerk in de grond

Verschillende grondsoorten zorgen voor verschillende montagebehoeftes. de palen kunnen op meerdere manieren verstevigd worden. Neem contact op met een adviseur over de mogelijkheden!

Maaswijdte:  50 x 200 millimeter
Draaddikte:   5 millimeter
Matbreedte:  2.5 meter
Kleuren:         Verzinkt, RAL6009 (groen), RAL9005 (zwart), RAL7016 (antraciet)

Stalen palen

U kunt de palen, aansluitend op het hekwerk, verzinkt of verzinkt met een poedercoating bestellen. Ze hebben een diameter van 60mm en worden ongeveer 80 cm in ongeroerde grond geslagen. De paal is voorzien van een zwarte plastic dop of een bijpassende puntdraadkop.

Bovenbuis

U kunt bij ons hekwerk kiezen voor een bovenbuis. Dit is vooral bij laag hekwerk een gewenste optie, omdat dit een mooiere en stevigere afwerking geeft.

Puntdraadkoppen

Op ons hekwerk is het mogelijk om rechte of schuine puntdraadkoppen te bevestigen. Deze hebben twee of drie puntdraden en zorgen voor extra veiligheid van uw hekwerk.

Bevestigingsmaterialen

Al ons hekwerk wordt geleverd met voldoende montagebeugels, bouten en moeren. Mocht u onverhoopt materiaal tekort hebben, dan lossen wij dit binnen 48 uur voor u op.

Download ons GRATIS Inspiratie Magazine

Voor meer ideeën en inspiratie voor uw hekwerk.

Download magazine

Vraag online een offerte aan

Binnen 24 uur heeft u inzicht in de prijs.

Offerte aanvragen

Daarom kiest u voor Lesta Hekwerk:

Een écht
familiebedrijf
Persoonlijke aandacht
& advies op maat
Direct afhalen
en snelle levering
Altijd een
eerlijke prijs
Eigen monteurs en
24-uurs reparatiedienst