Welkom bij LESTA

Al ruim 30 jaar levert Lesta met veel plezier hoogwaardig hekwerk aan de particuliere en zakelijke markt. En daarbij zijn juist de ‘gewone’ dingen die ervoor zorgen dat kopen bij, of samenwerken met ons bedrijf net iets fijner aanvoelt. Want als modern familiebedrijf zit goede service is ons DNA. Of het nu gaat om het beste advies, hulp bij het plaatsen, een transparant prijsbeleid of snelle levering uit eigen voorraad en professionele montage van projecten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak direct een afspraak

Download ons GRATIS Inspiratie Magazine

Vol met inspiratie voor jouw hekwerk én handige informatie over onze service.

Tevreden klanten aan het woord.

Nieuw huis, nieuw hekwerk

Karim en Sarah Demir

'Een pergola gemaakt van Dubbelstaafs hekwerk. Zonder het advies van Joop hadden we hier echt nooit aan gedacht'.

Het Hekwerk van

Greenlink Boskoop

Als plantenleverancier voor de zakelijke markt hebben we mooie planten en bomen staan. Meerdere mensen kwamen onze bomen na sluitingstijd ophalen. Omdat we een bedrijf zijn met open structuur ging het plaatsen van het hekwerk wel aan het hart. In overleg met Lesta is rondom toch een hekwerk geplaatst. Het hekwerk met poort is een mooie en solide afsluiting geworden.

Veilig en stijlvol hekwerk

Familie Smit

“Wij waren voor ons nieuwe huis in de polder op zoek naar een veilig en stijlvol hekwerk van ongeveer 90 meter, zodat de honden en kinderen veilig zijn. De mensen van Lesta hebben ons uitstekend geholpen. Je herkent hun ervaring en vakmanschap. Het resultaat mag er zijn.”