Elektrische bediening

Geschikt voor: Tuinomheining, bedrijventerrein.

De elektrische bediening van een poort verhoogt het gebruiksgemak. Uitstappen om de poort open te doen behoort tot het verleden. De robuuste motor en het in de loop der jaren uitontwikkelde elektronische systeem geeft een bedrijfszekere toegang.

Onze schuifpoorten, voorzien van elektronische aandrijvingen, voldoen aan de huidige normen. De elektrische poorten worden standaard geleverd met twee handzenders, inklembeveiliging en/of fotocellen.

  • Mogelijk voor draai- en schuifpoorten
  • Verschillende afsluitopties

Mogelijkheden

In principe is ieder van onze poorten te automatiseren. Zeker in de auto is de automatisering een prettige optie, aangezien u uw auto niet meer uit hoeft om uw terrein op te komen. Een combinatie van de opties is mogelijk. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere toegangsmogelijkheden te combineren, zoals een inbelmodule en een codeklavier.

Onze gecertificeerde monteurs installeren de elektrische componenten snel en vakkundig. Om bedrijfszeker te blijven is ook het afsluiten van een onderhoudscontract mogelijk.

De huidige modulaire systemen maken het opzetten van een complete toegangscontrole mogelijk. We helpen graag bij het kiezen van de juiste componenten om tot een juiste resultaat te komen.

Om de opties te bespreken kunt u uiteraard contact opnemen met een van onze specialisten!

Benodigdheden/opties

Dodemansschakelaar

Als optie is een dodemansschakelaar te monteren. Deze zorgt ervoor dat de poort alleen bediend kan worden als er zicht is op de poort.

GSM module

Met een GSM module kunt u naar uw poort bellen, om deze op deze manier te openen. Wij raden u aan bij deze optie een klein mobiel abonnement aan te schaffen, zodat de simkaart in gebruik blijft. Op deze manier kunt u uw poort openen voor uw auto zonder uit te stappen!

Codeklavier

Een codeklavier zorgt voor automatische opening na het intoetsen van een pincode. Deze is uiteraard door u in te stellen. Een solide toegangsbeveiliging!

Handzender

Ook bij deze optie kunt u, zonder de auto uit te stappen, de poort automatisch openen. Met een simpele druk op de knop gaat de poort open en kunt u gemakkelijk doorrijden! Uiteraard is het mogelijk om extra handzenders aan te schaffen.