Draaipoorten

Geschikt voor: Tuinen, terreinomheining, hondenkennel.

Iedere terreinafscheiding vraagt een veilige en solide doorgang. Onze draaipoorten bieden dit. Al onze poorten zijn afgestemd op het gebruikte hekwerk die wij speciaal voor uw situatie uitkiezen. 

Zie voor de combinaties de overige hekwerken. Ook zijn de poorten in een aantal gevallen met automatisering leverbaar. Zie voor de mogelijkheden de elektrische bedieningen.

  • Aan te passen op uw wensen
  • Bijpassende poort bij al ons hekwerk

Mogelijkheden

Standaardmateriaal 

Al onze draaipoorten worden standaard geleverd met een poortvleugel, poortpalen, montagemateriaal en een slot met meerdere sleutels.

Draairichting

Standaard draaien onze draaipoorten naar binnen. Dit komt omdat wij er zo voor zorgen dat de poort niet over gemeentegrond draait. Echter, op verzoek is dit ook aan te passen.

Sloten

Soms is een standaard slot niet voldoende, bijvoorbeeld bij een kinderdagverblijf of hondenkennel. In dit geval kunnen wij een rond slot leveren, waarbij in het geval van een kinderdagverblijf ook een speciaal mechanisme aanwezig is waarbij kinderen niet zomaar de poort kunnen openen.

Wanneer u meerdere poorten hebt is het mogelijk om gelijksluitende cilinders toe te voegen aan uw order. Hierbij kunt u voor alle poorten dezelfde sleutel gebruiken.

Palen gestort in beton

Soms hebben poortpalen net een beetje extra stevigheid nodig. Dit is mogelijk  door de poortpalen in beton te storten. Op deze manier hebben de palen meer grip in de grond en zal de poort ook steviger staan.