Schuifpoorten

Geschikt voor: Anti-inbraak, bedrijfsomheining, tuinomheining

Een schuifpoort is de meest solide en bedrijfszekere afsluiting van uw terrein. Met een robuuste onderbalk, een opzet paneel dat kan variëren van en spijlen tot dubbelstaafmat vulling, de schuifpoort sluit het terrein perfect af. Aanpassing van het wegdek is niet nodig, hij schuift er eenvoudig overheen.

Doordat wij momenteel op diverse plaatsen goede poorten aan het vervangen zijn voor elektrisch bediende schuifpoorten kan het zinvol zijn om te
kijken naar een goede occasion.

  • Zowel handmatig als geautomatiseerd mogelijk
  • Bij ieder type hekwerk een passende poort
  • Vanaf 3 tot 24 meter breed!

Mogelijkheden

Voor de stevigheid van de poort moet deze een fundering hebben. Het is zowel mogelijk om deze zelf te maken als dit aan ons uit te besteden!

Daarbij is het uiteraard mogelijk om zelf de rolrichting van de poort te bepalen. Mocht u aan de uitschuifkant onvoldoende ruimte hebben, kunt u ook kijken naar een dubbele schuifpoort.

Wij hebben altijd een aantal van deze stalen vrijdragende poorten op voorraad. Samen met de prefab funderingen is een snelle montage mogelijk. Ook hebben wij regelmatig gebruikte spijlenschuifpoorten in ons bezit.

Voor advisering kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers!

Benodigdheden/opties

Elektrische aandrijving

Een schuifpoort is te monteren met een elektrische aandrijving. Zo hoeft u de auto niet uit om uw terrein op te rijden. Deze optie heeft verschillende toepassingen, laat u door onze medewerkers informeren!

Dubbelstaafsvulling

Onze dubbelstaafsvulling schuifpoort wordt gebruikt voor gaas, enkelstaafs- en dubbelstaafshekwerk. Vanwege de rastervorming komt dit mooi overeen met de uitstraling van het hekwerk.

Spijlenvulling

Ook een schuifhek met spijlenvulling is mogelijk. Als extra optie kunt u hier kiezen voor een doorgestoken spijl of een puntenkam aan de bovenkant van het hekwerk. Bij een lager hekwerk is een gladde bovenligger een mogelijkheid.