Kattenren op maat | Houd uw katten binnen de tuin

Geschikt voor: Katten en kittens

Katten behoren tot ons kostbaarste bezit. Ze geven rust,  troost en gezelschap. Daarom wil je je huisdier veilig houden. Een mooie kattenren / kattenverblijf zijn ze daarom zeker waard. Lesta Hekwerk kan met standaard hekwerk materialen de mooiste kattenren op maat maken. Bij ons wordt geen kant en klare kattenren aangeboden. U stelt het zelf samen. Degelijk, mooi en functioneel. Lesta Hekwerk, ook voor dieren.

  • Op maat te maken
  • Ook aan te sluiten op uw huis
  • Uw kat veilig in de tuin

Mogelijkheden

Kattenren op Maat

Wij kunnen uw wensen vertalen in een prettige ruimte voor uw kat. Er zijn twee mogelijkheden. Allereerst kunt u ervoor kiezen om een ruimte rondom uw deur af te hekken, zodat u de deur open kunt laten staan maar uw kat er niet vandoor kan gaan. Het hekwerk kan direct aan uw huis bevestigd worden met muuraansluitingen, waardoor er geen kieren zijn waar uw huisdier doorheen kan. Met een poort erbij is uw kattenren compleet!

Ook een losse, omheinde ruimte in de tuin is een optie, waarbij een poort desgewenst toegevoegd kan worden.

Het juiste materiaal 

Al onze hekwerkmaterialen zijn eerst verzinkt en daarna voorzien van een coating. Deze twee beschermende lagen zorgen voor jarenlang plezier van  het materiaal. Onze hekwerk materialen overleven generaties katten. Hierdoor creëert u een goedkope kattenren van standaard materialen. Duurzamer kan bijna niet.

Kittenren

Een kittenren is niet echt anders dan een normaal kattenverblijf. Er moet gelet worden dat de mazen van het hekwerk niet te groot zijn. Ook de ruimte bij de poorten moet afgestemd zijn op de grootte van de kittens. Het tijdelijk plaatsen van fijnmazig kippengaas kan en oplossing zijn als u de mazen toch nog te groot vindt.

Ingraven hekwerk

In gevallen dat er in de ren bestrating ligt is het niet noodzakelijk om extra maatregelen te nemen. Als het niet verhard is, is het raadzaam om het hekwerk over een lengte van circa 30 cm horizontaal en 10 cm onder de grond naar binnen toe in te graven. Op deze wijze gaan ze er niet onderdoor. Een dier graaft direct tegen het hek aan en heeft niet het denkvermogen om 30 cm voor het hek al met graven te beginnen.

Liever uitbesteden?

Wilt u niet zelf aan de slag? Wij hebben uw kattenren ook compleet te koop.

Maak een tekening met daarop de maten en de gewenste hoogte. Onze Pani enkeldraad hekwerk gaat tot 193 cm. DSM hekwerken gaan tot een hoogte van 240 cm. De panelen hebben een breedte van 250cm.  Bepaal ook waar u de looppoort wilt hebben. Als u deze tekening opstuurt naar info@lesta.nl maken wij hiervan een gespecificeerde en duidelijke offerte. Bijgeleverd een tekening hoe de elementen verbonden moeten worden.

Lesta hekwerk is gespecialiseerd in oplossingen met standaard materialen. Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Benodigdheden/opties

Dak

Bij een kleine kattenen is het monteren van een dak van Pani 19 enkeldraad hekwerk het meest eenvoudig en goedkoopst. Het op maat maken van het hekwerk is eenvoudig en het is snel gemonteerd. Bij een grote kattenren kan een dak al snel een hele constructie worden. Hier verdient een net of een schuine constructie op het hekwerk de voorkeur. We geven u graag advies!

Ingraven hekwerk

In gevallen dat er in de ren bestrating ligt is het niet noodzakelijk om extra maatregelen te nemen. Als het niet verhard is, is het raadzaam om het hekwerk over een lengte van circa 30 cm horizontaal en 10 cm onder de grond naar binnen toe in te graven. Op deze wijze gaan ze er niet onderdoor. Een dier graaft direct tegen het hek aan en heeft niet het denkvermogen om 30 cm voor het hek al met graven te beginnen.