Hondenkennel / tuinomheining | Uw hond veilig in de tuin.

Geschikt voor: Hondenkennels, tuinomheining

Uw hond is van nature een beschermer, die waakt over zijn eigen en uw eigendommen. Dit doen ze met passie. Met ons hekwerk blijft uw hond veilig in de tuin, en komen mensen niet zomaar bij uw huisdier. De hondenkennel is aan te passen aan uw wensen, alle opties staan open!

  • Veilig voor uw hond
  • Stevig voor alle rassen
  • Te maken naar uw wensen
  • Zeer duurzaam, gaat jaren mee!

Mogelijkheden

Voor onze hondenkennels gebruiken wij in de basis ons enkelstaafshekwerk. Stevig genoeg om uw hond in uw tuin te houden en met een prettige prijsklasse. Voor het gros van de honden is dit stevig genoeg. Niettemin horen wij graag van u welk ras hond u heeft, omdat voor de sterkere rassen een steviger hekwerk gewenst kan zijn.

Hondenkennel 

De hondenkennel is aan te passen aan al uw wensen en op maat te maken. Zo kunt u de kennel los of vaststaand aan het huis zetten. Met onze muuraansluiting  Ook een dak behoort tot de mogelijkheden, al is dit over het algemeen alleen nodig als de hond verder geen beschutting heeft. In een kennel raden wij over het algemeen een harde ondergrond aan, omdat deze makkelijk schoon te houden is.

Omheining voor uw tuin

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuin af te schermen, zodat de hond de gehele ruimte van uw tuin kan gebruiken. Zo heeft uw hond een ruime en veilige ruimte en komen ongenode gasten niet zomaar uw tuin binnen.

Poorten

Voor uw kennel gebruiken wij onze standaard poorten. Wel zijn deze uit te voeren met een ronde, aluminium knop zodat uw hond hier niet aan kan kauwen en de deur niet open krijgt.

Plaatsing hekwerk 

Als het hekwerk een harde ondergrond heeft, raden wij u aan het hekwerk zo strak mogelijk op deze ondergrond te monteren. Zo zorgt u ervoor dat uw hond niet onder het hekwerk door kan kruipen. Wordt het hekwerk op een ondergrond geplaatst waar de hond onderdoor zou kunnen graven? Dan is het een mogelijkheid om het hekwerk in de grond te monteren.

Technische informatie

Hoogte Van 60cm tot 240cm
Kleur Groen, zwart, antraciet, verzinkt
Maasbreedte 5cm
Maaslengte 20cm

Benodigdheden/opties

Stalen palen

U kunt de palen, aansluitend op het hekwerk, verzinkt of verzinkt met een poedercoating bestellen. Ze hebben een diameter van 60mm en worden ongeveer 80 cm in ongeroerde grond geslagen. De paal is voorzien van een zwarte plastic dop of een bijpassende puntdraadkop.

Onze hoek- en eindpalen hebben dezelfde afmetingen, maar worden met speciale beugels.

Bovenbuis

U kunt bij ons hekwerk kiezen voor een bovenbuis. Dit is vooral bij laag hekwerk een gewenste optie, omdat dit een mooiere en stevigere afwerking geeft.

Puntdraadknoppen

Op ons hekwerk is het mogelijk om rechte of schuine puntdraadkoppen te bevestigen. Deze hebben twee of drie puntdraden en zorgen voor extra veiligheid van uw hekwerk.

Bevestigingsmaterialen

Al ons hekwerk wordt geleverd met voldoende montagebeugels, schroeven en bouten. Mocht u onverhoopt materiaal tekort hebben, dan lossen wij dit binnen 48 uur voor u op.