Gratis & snel uw hekwerk offerte ontvangen

Het invullen van dit offerteformulier is de eerste stap naar een kwalitatief goed hekwerk. Een vrijblijvende en scherpe offerte die staat. Als landelijk werkende organisatie altijd een monteur bij u in de buurt. Lesta Hekwerk is het beste alternatief voor de grote bedrijven. Iedereen binnen Lesta ademt hekwerk en combineert dit met kantvriendelijkheid. Kleine en grote klanten zijn even welkom. Korte lijnen en flexibiliteit door een grote voorraad van de gangbare hekwerken.

Waarom verder zoeken als wij het kunnen leveren?

Onze prijs / kwaliteit verhouding heeft zich in de afgelopen jaren bewezen door een groei tegen de crisis in. Veel tevreden particuliere en zakelijke klanten gingen u voor. Snelle levering met hoge kwaliteit is het handelsmerk van Lesta Hekwerk. Door een grote ploeg eigen monteurs en daarbij incidenteel inhuur van externe montageploegen is een levertijd van standaard materialen 1 week en leveren én monteren ongeveer 3 weken. Bouwhekken worden geleverd binnen 5 werkdagen.

Kortom, besteed een paar minuten aan het invullen van het offerte en geniet jarenlang van een solide hekwerk door uzelf of door ons gemonteerd.

Uw gegevens worden beveiligd verstuurd
Binnen 24 uur

Vraag gratis uw hekwerk offerte aan.

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur antwoord.

1. Beschrijf uw wensenAardeKlinkersBetonAnders namelijk:


Poort voor voetgangersPoort voor auto'sPoort voor auto's en poort voor voetgangers

Enkele draaipoortDubbele draaipoortEnkele schuifpoortDubbele schuifpoortWeet ik niet

ElektrischHandmatigWeet ik niet

2. Contactgegevens

ParticulierZakelijk


3. Plattegrond (optioneel)

Indien mogelijk vragen wij u om een situatieschets mee te sturen zodat wij een zo specifiek mogelijk offerte kunnen toesturen.Download format situatieschets of Bekijk een voorbeeld