Enkelstaafs hekwerk

Geschikt voor: Grasvelden, tuinen, klimop, hondenkennels, dierenweides

Ons PANI hekwerk, oftewel enkelstaafs hekwerk,  is een van onze meest gebruikte hekwerken op de particuliere markt. Het hekwerk is onderhoudsarm, stevig, gaat lang mee en is makkelijk te m0nteren. Daarom is het een goed en simpel systeem om uw perceel te omheinen.

Voor de omheining van uw tuin is ons enkelstaafs hekwerk de ideale oplossing. Het is stevig, makkelijk te plaatsen en prijstechnisch vaak een goedkope oplossing.

  • Brede toepasbaarheid
  • Lage kosten
  • Onderhoudsarm
  • Puntdraad mogelijk

Mogelijkheden

Vanwege de niet te brede mazen is dit een goed hekwerk om klimop doorheen te laten groeien. Zo heeft u een stevige omheining met een natuurlijke uitstraling.

Dierenweides 

Maar wist u dat wij het PANI hekwerk ook aanraden voor de omheining van dierenweides? Omdat dit steviger hekwerk dan ons reguliere gaashekwerk is, heeft u een prachtige en solide omheining voor uw dierenweide voor bijvoorbeeld schapen en geiten.

Hiernaast gebruiken wij het enkelstaafs hekwerk voor onze op maat gemaakte hondenkennels, kippenhokken en kattenkooien. U kunt zelf de hoogte van de afrastering kiezen, en deze is af te maken met een bijpassende poort. Indien nodig kan hier ook een net boven het hekwerk geplaatst worden.  Een veilige buitenplaats voor uw huisdier? Wij regelen het voor u!

Enkelstaafs hekwerk ideaal voor voetbalvelden

Dit hekwerk is geweldig voor het omheinen van voetbalvelden. Vanwege de stevigheid kan het goed tegen een stootje, en met een bovenbuis kunnen toeschouwers op het hekwerk leunen tijdens het kijken naar de wedstrijden.

Montage van het hekwerk in de grond.

Verschillende grondsoorten zorgen voor verschillende montagebehoeftes. Als het hekwerk naast de waterkant wordt geplaatst, gebruiken wij vaak schetsplaten om de stevigheid van het hekwerk te garanderen.

Het is ook mogelijk om de palen in beton te storten voor extra stevigheid in de normale grond. Twijfels over de juiste montagemethode? Neem contact met ons op!

Technische informatie

Maaswijdte 50 x 200 milimeter
Draaddikte 5 milimeter
Matbreedte 2.5 meter
Kleuren Verzinkt, RAL6009 (groen), RAL9005 (zwart), RAL7016 (antraciet)

Benodigdheden/opties

Stalen palen

U kunt de palen, aansluitend op het hekwerk, verzinkt of verzinkt met een poedercoating bestellen. Ze hebben een diameter van 60mm en worden ongeveer 80 cm in ongeroerde grond geslagen. De paal is voorzien van een zwarte plastic dop of een bijpassende puntdraadkop.

Bovenbuis

U kunt bij ons hekwerk kiezen voor een bovenbuis. Dit is vooral bij laag hekwerk een gewenste optie, omdat dit een mooiere en stevigere afwerking geeft.

Puntdraadkoppen

Op ons hekwerk is het mogelijk om rechte of schuine puntdraadkoppen te bevestigen. Deze hebben twee of drie puntdraden en zorgen voor extra veiligheid van uw hekwerk.

Bevestigingsmaterialen

Al ons hekwerk wordt geleverd met voldoende montagebeugels, bouten en moeren. Mocht u onverhoopt materiaal tekort hebben, dan lossen wij dit binnen 48 uur voor u op.