Bouwhekwerk

Geschikt voor: Anti-inbraak, bouwplaats, tijdelijke oplossingen

Lesta bouwhekken worden tegenwoordig  overal gezien. De nummer één plaatsing van onze bouwhekken is op bouwplaatsen, maar de Lesta bouwhekken zijn een steeds vaker geziene gast bij evenementen en festivals.

  • Te huur èn te koop
  • Winddoek en puntdraad mogelijk
  • Snelle verplaatsing door montage op de grond
  • Nieuw en gebruikt bouwhekwerk

Welke bouwhekken zijn er zoal?

De standaardafmetingen zijn 2 meter hoog en 3,5 meter breed. De breedte en hoogte van de mazen zijn te variëren. De zwaarte van de hekken wordt bepaald door de dikte van de gebruikte buismaterialen en de vulling hiervan. Het frame is voor alle onderstaande bouwhekken gelijk.

Afmeting bouwhek Voorverzinkt Lestapol 2

Dit is de all-rounder onder de bouwhekken. Het hekwerk is betaalbaar, goed te verplaatsen en veel gebruikt in langlopende projecten. Gewoon goed hekwerk.

Afmeting bouwhek Voorverzinkt Lestapol 2 light

Bouwhekken met een beperkte leverduur. Het bouwhek is net iets lichter dan de reguliere bouwhekken. Hierdoor zijn de bouwhekken wel iets kwetsbaarder. Bij geringe verplaatsingen bieden deze een goede bescherming. De Lestapol 2 light is samen met de zware bouwhekblokken een hardloper.

Afmeting bouwhek Voorverzinkt Lestapol 2 High Security

Speciaal voor de beveiliging van uw bouwplaats. De smalle mazen zorgen voor minder kans op overklimmen. In veel gevallen wordt er bij dit hekwerk ook winddoek geplaatst. De hekken hebben een zware kwaliteit waardoor langdurig gebruik en het veelvuldig verzetten van de hekken totaal geen probleem is.

Technische informatie

Hoogte 2m
Breedte 3,5m
Maasbreedte tussen 5 en 15 cm
Maashoogte tussen 10 en 20 centimeter
Kleur Voor- en naverzinkt

Benodigdheden/opties

Blokken

Bij tijdelijke plaatsing van Lesta bouwhekwerk maken wij gebruik van de bijgeleverde, kunststof blokken. Onder gewone omstandigheden hebben deze voldoende gewicht om het bouwhekwerk goed te laten staan. Als u ons hekwerk aankoopt kunt u er, afhankelijk van het aantal hekken, ook betonnen voetblokken bij aanschaffen.

Schoren

Bij onze bouwhekken worden in de regel om de 3 bouwhekken schoren geplaatst. Dit zijn stangen met een diameter van 40 millimeter en een lengte van 2.50 meter, die haaks met beugels aan het hekwerk geplaatst worden. Samen met de pinnen die de grond in gaan zorgt dit voor een extra stabiel hekwerk.

Winddoek

Wij kunnen ook bouwhekken met winddoek leveren. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle opties meegenomen zijn, zoals extra schoren, zodat de stevigheid van het hekwerk behouden blijft.  In principe monteren wij de winddoeken aan de buitenkant van het hekwerk. Wilt u de doeken aan de binnenkant, dan vragen wij u dit vooraf aan te geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Puntdraad

Uiteraard geeft puntdraad boven ons hekwerk een extra beveiliging. De bewering is dat diefstal met 15% afneemt, al is dit nooit officieel bevestigd. Door de geringe meerkosten is dit zeker het overwegen waard. Ook Natodraad is een effectieve manier om uw hekwerk extra te beveiligen, waarbij de meerkosten boven normaal puntdraad meevallen.

Let op! Bij natodraad heeft u de verplichting te melden dat dit boven het hekwerk bevestigd is.

Semi-permanent

Bouwprojecten duren steeds langer, waardoor er een grotere vraag is naar langer staand hekwerk. Wij begrijpen dat u desondanks geen vast geplaatst hekwerk wilt. Hier hebben wij een goede tussenweg voor bedacht, namelijk semi-permanente plaatsing. Bij deze semi-permanente plaatsing wordt het hekwerk gemonteerd op palen die minimaal 70 centimeter in de grond geplaatst zijn.

Het hekwerk heeft hierdoor de uitstraling van een normaal bouwhek, maar de stevigheid van gemonteerd hekwerk. De perfecte oplossing!